Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Central Minnesota..... 30 miles north of minneapolis
    Posts
    1,167
    Likes (Given)
    300
    Likes (Received)
    1186

    For the Admins here...

    I do not know if anyone else is having this issue, but there are times when I cannot use my space bar when typing a response to a post or personal message. Anyone else have this issue when you are responding to a post or when writing a personal message to someone here?

  2. #2
    Senior Member mhetrick's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Tyler, Tx
    Posts
    1,598
    Likes (Given)
    1114
    Likes (Received)
    1239

    For the Admins here...

    Having same issue from time to time on laptop as well, so I click on the button for "advanced" mode and it works fine.

    The mobile app works fine.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    480
    Likes (Given)
    81
    Likes (Received)
    378
    Yes, I've had that problem too! I thought something was wrong with my computer. I ended up doing what mhetrick did and went advanced.

  4. #4
    Senior Member Thimus's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    North Texas
    Posts
    1,283
    Likes (Given)
    2140
    Likes (Received)
    1022
    I have that problem sometimes too. I just hit enter and type on the next line and it doesn't do that. Weird, but it works.

  5. #5
    Senior Member SlotM's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Niagara Falls, Ontario Canada
    Posts
    2,644
    Likes (Given)
    101
    Likes (Received)
    631
    Already reported the annoying issue to @Joey and he said an upcoming update should fix the problem (we hope). Noticed this happening about a month ago. Seems to only happen when I use Google Chrome. Don't have the issue with edge (although it crashes all the time, but that's typical Microsoft problem). Hopefully the update will be applied soon.

  6. #6
    Senior Member L2smith's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    573
    Likes (Given)
    508
    Likes (Received)
    577
    When I had to update my iPad operating system, it said something about this app needed to update for better performance.....something like that.

  7. #7
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3102
    Likes (Received)
    2650
    Thanks for the feedback. I have a long process to update the iOS App, which I needed to buy a newer Mac to meet the requirements. The issue is I have to transfer the license from one mac to the new one. I'll focus on getting those updates done this month. Chrome might have issues, I'll double check that. We used to run into that issues a long time ago with a IE update.

    Thanks again. I'll update this as I make progress

  8. #8
    Senior Member wendy's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Western Canada
    Posts
    2,689
    Likes (Given)
    629
    Likes (Received)
    1201
    Thought it was just me and my techno challenged ability. What is this "advanced" thing?
    Home is where the heart is but any spare change I find goes in the Vegas Fund!

  9. #9
    Senior Member Varmint's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Norther California
    Posts
    567
    Likes (Given)
    354
    Likes (Received)
    497
    I noticed a couple of posts having a similar problem that I have been having accessing links in the posts. I always get a "Warning Invalid API Key." I found out by trial and error that it has something to do with Google. I have an android tablet and phone and I downloaded another search engine BING and when on the forum have no problem accessing anything. Can't use the app because of that but at least a back door approach works for me!
    VARMINT....

  10. #10
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3102
    Likes (Received)
    2650
    Thanks for the feedback. I put the request in for the API update. I'll then take care of the Apps. Let's see how that goes

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •