Results 1 to 7 of 7

Thread: Double Pics

  1. #1
    Senior Member bigmoneyp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    638
    Likes (Given)
    31
    Likes (Received)
    210

    Double Pics

    Anytime someone posts a picture it always shows up twice for me. Usually once in the body and then again at the end of the post. How do I fix this? I most often use the mobile app, I don't think I have this problem on the web full version.

  2. #2
    Senior Member bigmoneyp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    638
    Likes (Given)
    31
    Likes (Received)
    210
    Here is an example
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    Senior Member treyster's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Too far from Vegas
    Posts
    5,289
    Likes (Given)
    147
    Likes (Received)
    1193
    I think if you upload your pic as an attachment and you view it on your phone, it shows up twice. I don't know why.

    I use photobucket and it only displays once regardless of device.

    Last edited by treyster; 02-23-2015 at 10:24 AM.
    "When better women are made, Faber men will make them."

    Slot videos for the Common Man: http://www.youtube.com/user/theyerts...e=results_main

  4. #4
    Senior Member bigmoneyp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    638
    Likes (Given)
    31
    Likes (Received)
    210
    Hmmm, well I hope there is a way to fix this because it is super annoying!

  5. #5
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3100
    Likes (Received)
    2650
    Quote Originally Posted by bigmoneyp View Post
    Anytime someone posts a picture it always shows up twice for me. Usually once in the body and then again at the end of the post. How do I fix this? I most often use the mobile app, I don't think I have this problem on the web full version.
    At some point during one of vBulletin's updates, they started showing both the posted image along with the attachment. This happens when you upload a photo to the forum. If you only post a link in the body of your post from a hosting company, it doesn't see to do that as treyster mentioned.

    vBulletin is aware of this. They believe this will be corrected in their next version comign up. I'm still searching ways around this and will report back if I find anything else out that's helpful.
    Last edited by Joey; 02-24-2015 at 05:12 PM.

  6. #6
    Senior Member bigmoneyp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    638
    Likes (Given)
    31
    Likes (Received)
    210
    Quote Originally Posted by Joey View Post
    At some point during one of vBulletin's updates, they started showing both the posted image along with the attachment. This happens when you upload a photo to the forum. If you only post a link in the body of your post from a hosting company, it doesn't see to do that as treyster mentioned.

    vBulletin is aware of this. They believe this will be corrected in their next version comign up. I'm still searching ways around this and will report back if I find anything else out that's helpful.
    Any luck with this issue yet?

  7. #7
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3100
    Likes (Received)
    2650
    vBulletin didn't come out with the updated yet. As soon as they do, it I'll be installed.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •