Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 101
  1. #21
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3100
    Likes (Received)
    2650
    Quote Originally Posted by The Shamus View Post
    Hi Joey:

    When I log into the site, I get an invalid redirect URL.

    Let me know if you need more details.

    /\/\/\/\ the Shamus /\/\/\/\
    Thanks Shamus. I am getting that too which started right after the upgrade.

  2. #22
    Senior Member Uncle Coaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,594
    Likes (Given)
    643
    Likes (Received)
    693
    Same here on the bad redirect. Also, even when I have selected always log in when I first come to www.slotfanatics.com it shows me not logged in but as soon as I click on any link...either to a subforum or to new posts, etc...it shows me as logged in.

  3. #23
    Senior Member onenickelmiracle's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    5,861
    Likes (Given)
    944
    Likes (Received)
    848
    I think I just favorited the page when I first logged in and haven't had these problems. I might have cleared the cache and refreshed, then saved the page.
    That's all folks!

  4. #24
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3100
    Likes (Received)
    2650
    Quote Originally Posted by Uncle Coaster View Post
    Same here on the bad redirect. Also, even when I have selected always log in when I first come to www.slotfanatics.com it shows me not logged in but as soon as I click on any link...either to a subforum or to new posts, etc...it shows me as logged in.
    Exactly what I'm getting. I send our host a PM to straighten that out. Thanks again.

  5. #25
    Senior Member kdk's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Scottsdale, AZ
    Posts
    1,538
    Likes (Given)
    561
    Likes (Received)
    370
    Quote Originally Posted by Uncle Coaster View Post
    Same here on the bad redirect. Also, even when I have selected always log in when I first come to www.slotfanatics.com it shows me not logged in but as soon as I click on any link...either to a subforum or to new posts, etc...it shows me as logged in.
    I am having the same issue too- but it is only when I use Firefox as the brower. At my office using IE its the same as usual, and if I go to the web version of the site on my Ipad its fine too. Its just on my home computer where I use Firefox that I'm having this issue still.

  6. #26
    Senior Member SlotMommy's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,748
    Likes (Given)
    1328
    Likes (Received)
    812
    Quote Originally Posted by The Shamus View Post
    Hi Joey:

    When I log into the site, I get an invalid redirect URL.

    Let me know if you need more details.

    /\/\/\/\ the Shamus /\/\/\/\
    Yes I'm having this same problem too but only on my computer not on my phone.

  7. #27
    Administrator Joey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Weehawken, NJ
    Posts
    4,229
    Likes (Given)
    3100
    Likes (Received)
    2650
    Alrighty! Our webmaster made some adjustments. Let me know if you have any redirecting issues now?
    I just tried on my end and all went well.

    It was happening when I typed in the www before slotfanatics.com. It wasn't redirecting. It's adjusted now.
    Last edited by Joey; 05-29-2014 at 04:22 PM.

  8. #28
    Senior Member Uncle Coaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,594
    Likes (Given)
    643
    Likes (Received)
    693
    Seems to be working perfectly for me, now. Thanks!

  9. #29
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,295
    Likes (Given)
    234
    Likes (Received)
    408
    Not sure this is the kind of thing you are looking for: When a like is given the liked number seems to follow the poster vs the message liked, was that the intent? If it was meant to be a popularity contest I could follow this reasoning but if the like was to be an indication of the attitude towards the post then this does not work this way. Just a thought.
    Thanks

  10. #30
    Senior Member Slotspert's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    4,430
    I just noticed that when I post or reply to a post, I cannot see my own post or reply on the "New Posts" link. I liked having that feature which appears to have been turned off for the users own posts and replies.
    Last edited by Slotspert; 06-03-2014 at 02:46 PM.
    Avatar photo is image of Slotspert on "Dancing in Rio" Slot Machine.
    You Tube Channel for Cruise Ship Casino Slot Floor Videos:
    https://www.youtube.com/user/slotspert99

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •